Dagis stängt

Nu har dagis varit stängt i nästan två veckor. så min lilla skrutt har semester. först var hon hos sin pappa några dagar och sen vidare till mormor och morfar.
Just nu är hon med kicki och göran. Dom är ute med husvagnen och åker runt lite. Härom dan var dom på furuvik och idag hade dom kikat på tåg hörde jag:)
Så kul för min lilla älskling att få göra lite annat. Saknar henne enormt mycket! aldrig varit ifrån henne såhär länge förut. Skönt att jag vet att hon har de toppen i allafall:)

Jag då.. jag jobbar mest:) pysslar på lite här hemma på kvällarna och försöker göra saker jag inte hinner annars. Trivs fortfarande kanon på jobbet:)
I morgon så blir jag hämtad av rasmus så ska vi åka till hörsång och möta upp mina föräldrar och kicki, göran och nelly:)  Blir spännande att se vad skruttan tycker om tältning.
Håll tummarna för uppehåll!!!

ska försöka ta lite bilder i helgen och lägga in:)

SOL!:)

Idag har jag passat på att umgås med min älskling hela dagen:) Första lördagen för oss själva på väldigt länge.
Nelly väckte mig 05.30 i morse. så liite sovmorgon  haha. strålande väder redan då.

Vi åt frukost och gick sen ut på en gång.  Nelly ratar numera gröten och ska ha samma frukost som mamma:) fil och flingor.
 

Vi har hunnit med många turer till lekparken. Nelly hittade en kompis där idag också:)
 

Nelly bar med sig hink och spade själv.
 

 

Gungade lite i lekparken.
 

Gjorde sandkakor åt mamma:)
 

Så tog vi en cykeltur också. nelly älskar åka cykel.
 

Mycket mys på balkongen har vi haft okså. busat med vatten.
 

sen skrubbade vi oss båda ren i badkaret innan de var välling och sängdags.
Inget bråk vid läggning idag. första gången på en månad tror jag. skönt!

Underbar helg!

I onsdags blev nelly hämtad av kicki och göran. sen på torsdag så kom mormor och gammelmormor dit och hälsade på och tog sen med sig nelly till sollefteå.
Jag åkte efter med bitten och co på fredag efter jobbet. Hälsade på en snabbis hos bror i brunne och sen vidare med pappa hem:)

På lördagen var vi på risön halva dan och myste med niklas och sandra och mamma:) Helt underbart väder!
Massa god mat har vi ätit och bara njutit av att vara ute.

På söndan fick jag åka motorcykel med pappa. Kan nog vara en av de härligaste sakerna man kan göra:)
Sen kom kicki och göra och käkade med oss andra och tog med oss tillbaka till sundsvall.

Idag var de åter till arbetet. Fick träffa min underbara becka på lunchen i allafall:) Jag och nelly fick superfina halsband som hon köpt utomlands. Tack så mycket vännen!

 

 

 

 länge sen nu

Vet att jag är dålig på att blogga! Men de händer inte så mycket hos oss på veckorna nu. vi är mest på Jobb/dagis. sen hem och äta/sova:)
Sen på helgerna så glömmer jag ofta att ta bilder och då känns de tråkigt att skriva:)

Men vi hade en jättehärlig midsommar med Ingrid. Massa god mat och mys. Fick även träffa Anna och Maine som hade med sig superfina böcker åt nelly:)

Har hunnit umgås en hel del med mina underbara grannar acca, janne och filip också. Jätteglad att dom ska flytta till hus, men lite synd att inte ha så nära längre:)

I morgon åker jag till sollefteå. nelly är nog redan där nu:) Blev hämtad av mormor och gammalmormor i skallböle där hon varit sen igår:)RSS 2.0