Grattis Lillebror!

I helgen var vi till Sollefteå för att gratta lillebror. En riktig toppenhelg med god mat och trevligt sällskap:)

Jag och Nelly fick låna Moa en liten stund i söndags:) Världens goaste lilla bebis. Nelly är så glad att ha en liten kusin:)
 

Sötaste Ludde:)

Mys i massor:)

I lördags åkte vi ut till skallböle för att träffa kicki och Göran och Mamma, pappa och Niklas som var på besök. Även siri och Hasse dök upp. Så kul att träffa alla:) Och som alltid hade kicki lagat jättegod mat och Göran bakat till fikat.

Söndagen tillbringade vi på Alnöbadet med underbara Becka och Gustav. Nelly var full av bus och skvätte vatten på oss allihopa och åkte stora vattenrushkanan med Becka:)

I måndags var de allahjärtansdag. Min underbara älskling hade köpt hem sushi, vin och röda rosor:D


Nelly har länge pratat om att hon ville ha en "morronmock" eftersom både jag och Dennis har en. Så såklart så sprang jag på affären och köpte en. Nelly blev överlycklig. Nu vill hon alltid ha morronmock på kvällen och sen ska hon även sova i den:) sötnosen min.
 

Hittade en söt liten dockvagn när vi var på ica en dag:) Nelly kör förfullt med den här hemma.
 

Myys:)
 

 

Nelly hade gjort en jättefint hjärta till mig på dagis!

Dagarna bara flyger förbi..

Känns helt galet att vi redan är inne i februari. var tar dagarna vägen nånstans?? Men de blir väl så när man jobbar och jobbar och planerar upp alla helger.
Jag trivs kanon på jobbet och nelly älskar fortfarande dagis. Min älskade Dennis lyser upp vardagen för både mig och Nelly och gör verkligen mitt liv mycket lättsammare.
Och så har vi ju en ny fin bil som verkar funka kanon:)

En resa är beställd i slutet på mars också. De blir fyra dagar på hotell i hassela. De blir skidåkning, mat och bad och massa mys:) Nelly ska mysa med momma och moffa dom dagarna.

Har börjat letandet efter lägenhet på skönsmon också. Anmält intresse på en lägenhet på kuben som vi hoppas att vi får komma och kika på:)  håll tummarna!

Bjuder på en bild med Nelly och sin gudmor Rebecka:)

RSS 2.0