Lillördag

Helgen som var hade vi de supermysigt. Hela lördag och söndag spenderade vi hos kicki och göran i skallböle med mamma, niklas, rasmus, ida, otilla och jack. Vi grillade och var även en sväng på birsta.
Som vanligt så fick vi massa god mat och fika:)

Sedan har skruttis varit med pappa tills idag. Jag har mest legat och haft ont.. Niklas och mamma var nu på hemresa igen och tittade in på en fika:) mycket trevligt. Hann även med en birstasväng och köttbullelunch med Ingrid idag. Alltid lika trevligt! Och så kul att hon hittade nya superfina stövlar som hon ska skutta runt i trädgården med:) Själv fyndade jag lite bebiskläder på rea:D

I morgon väntar dagis för skruttan. kommer nog bli skoj att prova nya klätterställningen dom byggt på gården.
Och för mig är de vattengympa i vanligt ordning:)

Bättre sent än aldrig..

Blev inte många bilder tagna när Farmor Ingrid fyllde år. Men nån enstaka i allafall:)

Magen i vecka 26 ca.
 

När man ska gratta farmor var de viktigt att ha prinsesskläder och träna på födelsedagssången:)
 

Bästa farmor fixar prinsessfrisyren.


Paketöppning:)


I söndags tog vi med farmor Ingrid till norra beget och fixade eld så vi kunde grilla. pinnbröd, korv, köttbullar och marschmallows. hur mysigt som helst! och underbart väder.

Sen den här veckan har varit rätt lugn. Lite handling har gjorts och vattengympan har dragit igång efter påsk. varit in på jobbet med lite papper och ätit lunch med åse:) Har hunnit med en sväng till skallböle i snövädret också:)

Stackars Dennis har varit sjuk hela veckan. men börjar repa på sig nu:) Får väl se om vädret tillåter oss att ta bilen till badet i morgon. har ju börjat snöa igen   suck. och vi har ju sommardäck på bilen nu.

Skrutt är de full fart på som vanligt. alldeles för mycket bus för en totalt slut mamma;)

Lördag:)

Igår hade vi becka och gustav här på middag. Massa bus blev de:) så härligt! Blev sen tidigt i säng då kroppen inte ville vara med längre. Har ju lyckats dragit på mig halsont också.

I morse klev vi upp tidigt och åkte till sporthalssbadet och plaskade lite. Sen har Nelly busat i lekparken medans Dennis och Henke bytte däck på bilen våran. duktiga pojkar:)
Åkte och pumpade däck och sen ner på grillen för att käka middag med dennis kompisar. Farligt god grillbiff har dom där:)
nu blir de lite lördagsmys och film med skruttis:)

åter till vardag

Hade en jättehärlig påskhelg! blev tyvärr nästan inga bilder tagna. Sen måndag och tisdag fick nelly vara med sin pappa och jag blev själv igen. saknade henne hur mycket som helst. men huvudsaken hon är nöjd:) jag måste ju ändå vila så mycket de går då de har blivit värre med sammandragningarna.

Fick ett roligt paket igår. får se om jag orkar lägga upp bild:P en skohylla som man hänger på dörren. superfin var den! och gjorde lite mer plats i garderoben där alla mina skor tagit upp plats:)

I morgon får vi middagsbesök av becka och gustav. saknar massor! becka är ju i storstan och gör praktik ända till sommaren. väldigt tomt här hemma utan henne.

Har provat att göra slingor på mig själv idag för första gången. mycket trixsande med den där hättan och lilla nålen och nå och lyckas se på baksidan av huvudet också. men de gick jättebra! riktigt nöjd!:D

nu ska jag iväg och hämta skrutt på dagis och mysa med henne resten av dan:)

Glad Påsk!

Hade en härlig middag hemma hos carin med Tina, Janne och Dennis igår:)

Idag blir de släktträff i Norrhassel för att gratulera Ida och Rasmus till deras fina dotter Otilla. Skruttis har ju varit i sollefteå två veckor nu. saknar henne så himla mycket! ska bli så härligt att få hem henne igen!

I morgon blir de kalas hemma hos Ingrid för att fira hennes födelsedag som egentligen är idag:) Fulltecknad helg med andra ord. men tror de kommer bli supermysigt!

får se om jag får med mig kameran och ta lite bilder:)

RSS 2.0