Nu är vår prinsessa här!

Den 19/7 kl 07.19 föddes vår Stella. 3192 gram och 50 cm och världens vackraste:) Just nu myser vi bara vi tre, men längtar såklart tills storasyster kommer hem och får träffa sin lillasyster.

Får lägga in nån bild senare när jag får tid:)

bf+4

Och fortfarande ingen bebis i sikte..  Började förmiddagen med att åka till Ingrid och umgås med henne och min älskade skrutt några timmar:) Saknar henne väldigt på kvällarna men är praktiskt att hon sover borta när vi måste in till förlossningen. Har sån tur som har såna underbara nära och kära som ställer upp för oss jämt!

Senare på dagen så kom Becka förbi för att ta lite gravidbilder. Blev en hel del fina på min kamera som jag kunnat kika på idag. och sen har hon en hel massa på sin kamera som jag ska få på en skiva sen och kika på:) Tack min fina vän!
Gustav kom även han förbi senare och gjorde oss sällskap till middagen. mycket trevligt:)

Så nu återgår vi till att vänta, vänta och vänta lite till;)

 


Fredag 13:e Juli

Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.

Inga tecken på att bebisen vill komma ut än. Hoppas på att de inte dröjer för många dagar. Är så trött och har så ont i kroppen nu. Varje dag känns som en vecka. Känns nästan som att jag kommer vara gravid resten av livet:P

Nedräkning..

Nu är de 10 dagar kvar till beräknat födelsedatum. Bebisen är sen en vecka fixerad och nu går vi bara och väntar..
Kroppen värker mer och mer och sammandragningar och förvärkar blir värre för varje dag som går. värst är de på nätterna. väldigt trött och less nu.

Men min lilla skrutt har iallafall haft de härligt då hon varit på en veckas husvagnssemester med kicki göran, rasmus, ida och otilla:) Dom har besökt bla junibacken, några bad och en djurpark. Så härligt att ha henne hemma igen nu!

Hoppas på att de blir lagomt varmt väder i veckan så vi kan bada lite och göra nån utflykt.

RSS 2.0