Grattis mamma:)

I fredags åkte vi till sollefteå för att fira mamma och jessica. Grattis grattis. En riktig kanonhelg har vi haft! Vi har grillat, käkat massa tårta och busat massor:)

Så här såg min stora tjej ut i veckan då de var dags för foto på dagis. Hon kan den rätta posen och vet även att man säger smiiiiiiiile när de är dags att fota. min söta tjej:)
 

Nelly cyklade hemma hos momma och moffa.
 

Moffa tyckte de var tillräckligt med snö för pulkåkning:) Nelly tyckte de var superskoj!
 

Korvgrillning till lunch blev de på lördagen. kanonväder! Myyyyyyys:)
 

Nelly håller sin kusin Moa för första gången. Min duktiga tjej klappade så fint och frsiktigt på Moa.
 

Jag passade på att gosa massa med Moa också. Sötnos!!!

Oj oj..

Nu var de evigheter sen jag bloggade sist. Blir inte så många timmar vid datorn längre:) De har ju kommit in en ny person nu i vårat liv som vi vill ägna tid åt istället:)
Har träffat en helt fantastisk kille som heter Dennis som snart kommer att flytta in hos oss:)

Nelly växer så de knakar. De kommer nya ord och meningar varje dag. Hon kan vara väldigt bestämd, alldeles hysterisk många gånger och blir förbannad när mamma inte förstår. Men oftast är hon världens goaste, mysigaste och gladaste tjej man kan tänka sig.
Kärleken till min lilla Nelly bara växer för varje dag som går.

Jag jobbar och står i på städet. hoppas på att jag får fortsätta ett tag för jag trivs så himla bra:) De mesta känns väldigt bra just nu. Hoppas de håller i sig lääääänge.

Sen så har vi ju fått mysa med nellys lilla kusin Moa en helg också. snart dags att träffa skönheten igen. Så otroligt söt!!

nepp nu är de dags att slänga sig i soffan och ladda inför ny arbetsvecka!

RSS 2.0