Länge sen nu..

Har nog varit alldeles för upptagen med att svettas och överleva dagarna nu när de börjar bli varmt. till skillnad från de flesta andra hoppas jag på max 15 grader ute och gärna lite regn ibland.

Magen den växer och bebisen fortsätter envisas att ligga med rumpan ner. får väl se vad barnmorskan säger om de på torsdag. Är ca 45 dagar kvar nu, men känns fortfarande som en evighet.

Lilla skruttan har haft en vecka full av trots och jag känner att jag är för trött och har för ont för att kunna bemöta dom sidorna på ett bra sätt. slutar oftast att även jag beter mig som ett barn och vi båda skriker och gråter. Men förutom dessa trotsiga utbrott så är hon ju världens gosigaste tjej som är så hjälpsam och vill prata mycket om lillasyster som ska komma:) Tror även hon känner att de börjar närma sig.

Den här veckan är de fulltecknat schema. Igår var jag på presentletarjakt eftersom vi ska fira mormor som fyller 75 och Ingabritt som fyller 50 i helgen.
på onsdag ska jag in på jobbet och diskutera jobbsökande i nåt nytt projekt som dom tydligen har börjat med i år.
på torsdag är de besök hos barnmorskan och sedan sista vattengympan.
På fredag skulle jag kanske få besök av Ida och Otilla. sen på lördag åker vi iväg för att fira födelsedagar och vidare till sollefteå efter de.

Idag är de inget planerat i allafall. så jag ska nog passa på att vila för att orka med allt resten av veckan. Skruttan ska till pappa efter dagis så jag har barnfritt ikväll också.

Hittade en bild som är ganska precis för ett år sen. Otroligt vad mycket som händer på ett år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0