Myssöndag!

I morse begav vi oss till matforsbadet där vi mötte upp kicki och göran. Idag var de ju familjebad så vi hade en härlig 33gradig bassäng att hoppa ner i. alldeles lagomt mycket folk var de också. Nelly tyckte de var superskoj med lilla barnvattenlandet dom har där och alla roliga kanor man kan åka:)
Hon lyckades även få med kicki och göran att åka med henne i en av bebiskanorna:P Såg mycket roligt ut:)

Innan badet gick jag och skruttan på affären och handlade med oss fika. Nelly ville ha köttbullar, chokladmuffins och coca cola:) Hon vet vad hon vill min lilla skrutta:)
Så mätta och fulla med socker blev vi också så vi orkade åka lite mer kana innan de var dags att ducha, basta och klä på sig:)

u har vi kommit hem och intagit soffläge. helt utpumpade båda två. En riktigt härlig söndag med andra ord!

Kommentarer
Postat av: acca

synd vi inte visste det, vi som var vaken vid 8 jag å filip:)grattis till kusinbarnet förresten, vad ska lillan heta!?!?! jobbigt när alla får tjejer...får se vad robert får och vilket namn som blir kvar till er:) här har vi nog kanske bestämt oss för namn, eller filip har kommit med förslag på vad han tycker så vi får väl fundera lite till å se om de känns rätt:) lite roligt vore de ju förstås om de är han som kommit på det oxå:P kram kram

2012-02-26 @ 19:34:09
Postat av: evelina

nästa gång vi ska på matforsbadet hör vi av oss:) är ju skojigare med nån lekkompis i samma ålder att bada med:) Rasmus flicka skulle heta otilla. Ska bli spännande att höra vad filip vill att lillebror ska heta. Jag tycker de är lite kul att de blir många flickor. har själv inte funderat så mycket på namn. men de finns nog nåt "ledigt" som kan passa oss:)

2012-02-27 @ 15:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0