Magknip:(

Inatt så har jag och skrutt inte sovit många timmar. Nelly grinade och klagade på ont i magen till och från hela natten. Inget ville hon ha och inget ville hon att mamma skulle göra. I morse så ringde jag till bvc då nelly låg hopkurad som en lite boll och höll sig för magen och ville inte gå till dagis.
Fick en tid på vårdcentralen bara 2 timmar senare. Eftersom nelly absolut inte ville gå själv för de gjorde ont i magen så fick jag bära henne ner för trapporna och in på vårdcentralen sen. Läkaren klämde och kände men såg inget som var tokigt.
Tydligen så kan små barn få nån sorts körtelkramper i magen i samband med förkylning och virus. Eller så trodde han att hon kunde vara hård i magen. Så nelly fick ta ett litet blodprov och sen ordinerade läkaren mycket frukt och glass:)
Nelly tyckte de var en bra doktor som sa att glass var magmedicin:)

Nu har vi varit hemma en stund och Nelly har ätit lite frukt och en stor skål glass och säger att magen känns bättre. hon ser även lite piggare ut:) Känns skönt att vi åkte och kollade upp de i allafall. så slipper man oroa sig i onödan.

Igår hade nelly desto roligare. Hennes bästa kompis laban och hans storasyster leia stod och ringde på dörren efter dagis och ville att nelly skulle följa med ner och leka. En stund senare kom två små brudar upp igen och frågade om nelly fick titta på bompa innan hon gick hem. En mycket lycklig nelly skuttade ner igen med sin kompis:)
När bompa var slut kom nelly hem med världens största leende. Mysigt att ha kompisar i samma hus:) 

Här är en bild på några av pärlplattorna jag fått ihop hittils:)
 

En glad skrutta med magen full av glass;)
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0