Länge sen nu..

Har nog varit alldeles för upptagen med att svettas och överleva dagarna nu när de börjar bli varmt. till skillnad från de flesta andra hoppas jag på max 15 grader ute och gärna lite regn ibland.

Magen den växer och bebisen fortsätter envisas att ligga med rumpan ner. får väl se vad barnmorskan säger om de på torsdag. Är ca 45 dagar kvar nu, men känns fortfarande som en evighet.

Lilla skruttan har haft en vecka full av trots och jag känner att jag är för trött och har för ont för att kunna bemöta dom sidorna på ett bra sätt. slutar oftast att även jag beter mig som ett barn och vi båda skriker och gråter. Men förutom dessa trotsiga utbrott så är hon ju världens gosigaste tjej som är så hjälpsam och vill prata mycket om lillasyster som ska komma:) Tror även hon känner att de börjar närma sig.

Den här veckan är de fulltecknat schema. Igår var jag på presentletarjakt eftersom vi ska fira mormor som fyller 75 och Ingabritt som fyller 50 i helgen.
på onsdag ska jag in på jobbet och diskutera jobbsökande i nåt nytt projekt som dom tydligen har börjat med i år.
på torsdag är de besök hos barnmorskan och sedan sista vattengympan.
På fredag skulle jag kanske få besök av Ida och Otilla. sen på lördag åker vi iväg för att fira födelsedagar och vidare till sollefteå efter de.

Idag är de inget planerat i allafall. så jag ska nog passa på att vila för att orka med allt resten av veckan. Skruttan ska till pappa efter dagis så jag har barnfritt ikväll också.

Hittade en bild som är ganska precis för ett år sen. Otroligt vad mycket som händer på ett år!


Utebad!

Idag åkte jag och nelly till sporthallen för att bada som vi gör nästan varje helg. Upptäckte då till min stora förvåning att de var stängt för att utesäsången har börjat!
Så vi skuttade ut i bara badkläder ut i kallluften till utebassängen på iskalla stenplattor. Väldans skönt att komma ner i vattnet men vidrigt kallt att ta sig in igen:) Man blev lite för kall om huvudet också som var ovanför vattnet.

Blev sen en låååång dusch och bastu innan vi åkte vidare till farmor Ingrid:)
Fick supergod tacopaj till lunch! Nu är vi hemma och sitter och gäspar båda två. blev morgon rdan tio i fem idag:)

Besök:)


Idag hade vi bästa farmor Ingrid på lunchbesök! alltid lika trevligt:) Nelly och jag hade fixat bakad potatis med hemgjord skagenröra och en äppel/kolapaj till efterätt. smaskens!

Nelly hade bestämt sig för att hon inte tyckte om potatis redan innan. Men så här lycklig såg hon ut sen när hon insåg att de var rätt gott ändå;)
 

Provade ett nytt recept på pajen. riktigt bra var de!
 

sen lektes de doktor och vi målade med vattenfärg.
 

När farmor skulle hem gjorde vi sällskap en liten bit och stannade till på lekparken vid dagis:)
synd att de var så blåsigt idag. men skönt att komma ut en stund.

Sen vankade vi hem och ordnade mellis och nu har vi även hunnit med middagen:)
Nelly tittar på barntv och blev väldigt brydd när hennes favoritprogram helt plötsligt var på finska:P


Nu blir de lördagsgodis och mys i soffan. Bara ett litet utbrott har lilla bus haft idag. annars har hon varit världens ängel och varit väldigt förstående när mamma behövt vila. Börjar bli så stor min lilla tjej!

Helg!

Igår hade jag och nelly fredagsmys:) Hon fick själv önska mat och vad vi skulle hitta på. Hon ville ha risgrynsgröt och popcorn och så skulle vi titta på bambi och mysa:)
Vi hann med massa böcker och leka doktor och prinsessa också. Hon är så fin min stora tjej!
Men sen när skruttis somnat blev de väldigt tomt och inget kul var de på tv heller. så de blev tidig kväll för mig också.

Idag ska farmor komma och äta lunch med oss:) de ser vi fram emot!

Pysselvecka:)

Den här veckan har skruttis varit hos pappa två dagar. så jag har passat på att pyssla lite när orken har funnits.
Annars har de väl inte hänt så supermycket. Jag vankar på här hemma och Dennis jobbar. Helgen som var gjorde vi iallafall ett besök på himlabadet allihopa. mycket härligt! På söndagen hängde vi med kicki på vårmässan. inte mycket att se men nelly fick leka i den roliga barnhörnan i allafall:)

Till helgen ska dennis på kryssning. hans kompis hade vunnit biljetter. Inte ett dugg avundsjuk;) Så jag och skruttan får hitta på nåt på egen hand.

idag är de i allafall vattengympa i vanlig ordning. Bara tre gånger kvar nu!:( Vad ska jag göra sen så?

målade en tavla:) tog mig 8 timmar ca. mycket nöjd över resultatet:)
 

magen vecka 31 (30+5)
 

Har äntligen gjort klar min smyckeshängare. köpte en planka och lite krokar som jag målat.
 

spjälsängen och ultraljudsbilderna har kommit upp.

vecka 30

Ja nu känner man att de börjar närma sig lite. Ca 2,5 månad kvar till förlossning nu. Igår var jag in på Mvc för att kolla värden och lyssna på bebisen. Allt såg jättefint ut. Hjärtat slår fint på den lilla och magen växer som den ska:)
Hann även med att montera ihop spjälsängen igår och vattengympa:)

I måndags var de ju valborg. De firade jag och Dennis med hans vänner och grillning. mycket trevligt! Nelly som inte alls var intresserad av majbrasa fick istället mysa hemma hos carin med Tina och vovvarna:)


RSS 2.0