Långhelg i Granvåg:)

I lördags kom mamma, pappa och Niklas och hämtade hem mig, skrutten och bilen. På söndagen så blev de grillning ute i fina vädret. hur mysigt som helst! Även fika ute på mormors altan var helt suveränt när solen värmde:)
Sen har vi mest myst på där hemma. Jag har fått vila massor och dom andra har engagerat sig och roat min lilla skrutta. Snällaste pappa har fixat nya bromsbelägg, bytt olja och fixat handbromsen på vår bil när vi har varit hemma också. Mycket uppskattat! Underlättade enormt att slippa lämna in på verkstad och blev mycket billigare:) Har jag nämnt förut att jag har världens snällaste och duktigaste pappa?:)
Mamma har som vanligt lagat massa god mat. Har varit toppen att vara hemma och vara med familjen och vila.

Men trots att de är toppen att vara borta så är de alltid så skönt att få komma hem igen. Nelly får stanna kvar i sollefteå ett tag till och mysa. Jag ska passa på att vila och ta de lungt ännu mer själv här hemma.

ikväll så väntar de föräldramöte på dagis och i morgon vattengympa. Just nu sitter jag bara och väntar på att få träffa min älskling när han slutar jobbet.

 

moffa läser saga:)
 

fina granvåg
 

glada grillsugna barnen:)
 

 

glada brudar
 

moffa är duktig på att elda
 

fika på gammelmommas altan
 

sötaste ludde
 

gammelmomma:)
 

en trött ludde
 

gott med korv:)
 

soooooligt

söndag

I onsdags hade vi som sagt besök av kicki, göran och åse. Och även Dennis pappa och halvbror dök upp. Fullt hus med andra ord:) Mycket trevligt!

Torsdagen blev de en sväng in på jobbet för hjälp med att skriva ett cv. och sedan vattengympa i vanlig ordning.

I fredags var jag en sväng på birsta med Ingrid. Köttbullelunch och en hel del viktiga ärenden uträttade. supermysigt!
Senare på kvällen blev de middag hos carin där vi fick träffa Tina och Janne också:) Jättegod mat och trevligt sällskap.

Igår så tog jag med skruttan till badet som har blivit en rutin för oss på helgen:) Skönt att plaska runt lite.
Nelly blev sen jättesugen på strips. Så vi hämtade farmor Ingrid och köpte hem lite mat från max.
Nelly ville sen stanna hos farmor och lördagsmysa. Så de blev lite egentid och lång sovmorgon för mig och älsklingen:)

Idag körde vi igång med en rejäl storstädning här hemma. Dennis fick göra alla tunga moment och jag petade lite i hörnen och skötte disken;) Så härligt när de är rent och fint!
Jag åkte sen iväg för att hämta hem skruttis och så blev de hemmapizza till middag:) smaskens!

Har väldigt svårt att ligga still och vila så mycket jag borde. Har varit ute och flängt alldeles för mycket den här veckan. och de märks när de börjar gå mot eftermiddag och jag har jobbiga sammandragningar och är supertrött och har ont i kroppen.
men man blir ju så rastlös ändå!

Nu väntar och längtar vi bara på att få komma hem till sollefteå snart igen och byta lite miljö och träffa familjen:)
Har lite bilder i kameran jag ska försöka lägga upp nån dag också.
Nu väntar söndagens höjdpunkt "kontoret" om en halvtimme:D

Ny vecka..

Ja då var vi i mitten på veckan igen då. Tunga dagar är de trots väldigt bra humör. Kroppen vill inte hänga med och minsta lilla ansträgning är som att springa ett maraton.

Nelly har sovit hos farmor inatt och jag har fått vila ordentligt. Acca hörde av sig i morse och ville ta en lunch. kul! skönt att få komma ut och umgås lite och ändå kan jag ta de lungt:)

Sen ikväll så får vi lite middagsgäster. kicki, göran och åse ska komma och sällskapa med oss. mys! Blir en enkel kycklinggryta som inte kräver nån direkt ansträgning för lilla magen.

Fick prata med lillebror igår som nu är uppe i umeå och fått sitt skallben ditsatt äntligen. Han lät superpigg och allt hade gått bra:) Är otroligt imponerad av hur cool min älskade lillebror är!
Nelly och jag längtar tills han är hemma igen så vi kan komma hem och hälsa på. Man blir ju så sugen på grillmys hemma när de är sånt kanonväder som de är idag.

Nu ska jag masa mig ur soffan och se om jag kan få på mig lite kläder.
Ha en trevlig dag!

Lördag

Sammandragningarna har lugnat sig en aning och jag känner mig ganska okej för tillfället. Men känner ju att jag inte kan göra så mycket mer än att vila.
Igår hade vi lite fredagsmys i allafall. första kräkfria dagen på ca två veckor firades med en stor familjepizza:) Mycket härligt att vara proppmätt.

Idag är de kalas hos Becka som står på schemat. hoppas på att magen vill vara med också och hålla sig lugn så vi kan stanna ett tag.
Sen får Nelly hänga på kicki och göran så jag får mera vila och förhoppningsvis orkar en kort sväng på cubus på söndag. Har inte särskilt många plagg som passar längre. och kläder måste man ju ha:/ 
De är himla tur jag och Nelly har så många som vill låna henne nån dag här och där. Nelly får göra lite annat kul och jag får vila:)

Farmor Ingrid ska ha speciellt tack som fått ställa upp med kort varsel under veckan när jag blev så dålig.

Nu blir de lite soffmys och ladda innan de är dags för kalas!

Tungt värre..

Efter en sömnlös natt med regelbundna magkramper så blev de ett besök på förlossningen i 5 timmar. Läkaren kunde inte riktigt förklara varför jag har så ont och sa att de var ovanligt med så mycket sammandragningar så tidigt.. sa även att han aldrig sett en bebis röra sig så mycket.. efter en del prover och undersökningar så konstaterades i allafall att bebisen mår bra. fick en dundertablett mot sammandragningar och fick sen stapla mig hemöver på darriga ben... vill inge mer nu:(
Så nu håller jag tummarna att detta går över och att jag inte behöver komma in på förlossning nåt mer innan sommaren..

sån tur att jag har farmor Ingrid som tar hand om älskade skrutten när jag inte klarar av att göra nåt.

RSS 2.0