Kul dag!

Inga bilder idag heller tyvärr. jag har ingen ork alls att lägga in bilder längre. är väl den där latmasken som slagit till;)

Idag kom acca och filip och åt lite lunch med oss innan acca skulle iväg på möte. När hon åkte kom frida och arvid och ingrid på besök också! Jättekul!
Ingrid hade som vanligt med sig en massa godsaker:) tack snälla du!
Barnen härjade runt ordentligt. Arvid var de full fart på som vanligt:) stackars filip blev nog översprungen av både han och nelly ett par gånger.

När alla hade gått hem och de bara var jag, filip och nelly kvar så satte gnällandet och dygnandet igång. sammanlagt 6 bajsblöjor har jag bytt idag. Båda barnen slukade maten fort och alldeles för många kex och russin.

När acca kom gjorde vi mat och mera fika. Så himla kul med sällskap!

Fick samtal från trädets förskola idag så i morgon ska vi dit och kika.
Har även fått mail från vårdcentralen på tider för vaccinering. även de ska vi hinna med i morgon.

Kommentarer
Postat av: Acca

återigen, tack så HIMLA mkt. för barnvakten idag!! även skoj att du fick mera sällskap av frida,arvid och ingrid! tack så mkt. för god mat och alldeles för gott fika:) bara säga till om du behöver passning av nelly nått då du ska på affären så slipper du "konka" med henne oxå.eller så kan vi åka tillsammans vi mammor å handla å janne får vara med barnen:) de ordnar sig alltid! kram kram

2009-12-15 @ 20:06:21
URL: http://acccca.blogg.se/
Postat av: sparriz

Bara kul att få hjälpa till och alltid jättetrevligt med sällskap! Ni är välkommna hit när ni vill! Låter bra att de finns hjälp om de skulle krisa sig nån gång:) Hoppas ni får de bra på resan! kram

2009-12-16 @ 14:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0