Vi hade i allafall tur med....

Hmm..  ja inte vädret i allafall.
Kom hem från nellys första semester igår. Vi har haft de både bra och dåligt. Nelly har i allafall verkat väldigt nöjd mest hela tiden och de är de viktigaste.
Kan ju börja dra de som varit bra.

För de första var de en suverän camping och jättefin stuga. Personalen måste vara väldigt rädd om sina kunder.
Inte bara att dom var väldigt trevliga.
När vi skulle åka hem blev de en dag för tidigt för vi ville hinna med selånger marknad. Tänkte lite snabbt slänga in nyckeln och åka. då säger hon att då ska vi såklart ha tillbaka pengar för sista natten som vi inte är där (???). Kan aldrig tänka mig att de finns nån annan camping som ger tillbaka pengar då man redan har bokat..



Två fina badstränder fanns de (synd bara de var för dåligt väder för att bada).


Jättefin lekpark med gungor och en sån där stor hoppbula. Nelly tyckte de var hur kul som helst. Har tyvärr ingen bild på den.


Superfin minigolfbana. Jag vann båda gångerna vi spelade:)


Jag och nelly åkte själva en dag in till Arvika och hittade nere i hamnen detta roliga. För många låter de här säkert skittråkigt men är rena drömmen för mig.
Keramik, hemvävda saker, hemgjorda barnkläder, smycken och annat småplotter.


Fanns även nåt kul för andreas..


På hemvägen blev de v 75 på karlstad. Så har man sett ännu en travbana.
kan tala om att alla ser typ likadana ut.


Så till de som inte var lika bra:

På vägen dit råkar andreas missa en avfart och som många vet kan han bli lite tvär om de inte går som han vill.
Efter många "JAG VET INTE VART VI ÄR!" och några svordommar som vi inte ska nämna här, chansar han på en väg och vi kommer på rätt spår igen.
(förutom den lilla missen körde han felfritt hela vägen dit och tillbaka). Skulle själv aldrig orka köra så långt.

Väl framme är de skitväder, och fortsätter vara de större delen av veckan. Sitta i en stuga på 20kvm när de regnar var väl inte så kul.

Mitt i veckan upptäcker vi att de är helt tomt på luft i ett av däcken. Vi har gjort de omöjliga, fått punktering på däck som de ska vara omöjligt att få punktering på. Var en del sura miner tills allt var fixat.
Enligt andreas var han på verkstaden jättetrevlig, jobbade snabbt och tog skämmigt lite betalt. (tror arvikaborna är väldigt generösa av sig).

På travet på hemvägen gick de inge vidare bra och de var många mil innan han slutat tjura över de.
Sen att vagnen låg under all packning som man var tvungen att lyfta i och ur ett antal gånger var väl inte heller skitkul.

Men nu är vi som sagt hemma. Har sovit som en stock 11 timmar i sträck. Väldigt skönt att vara hemma. Hoppas på uppehåll en stund när vi ska åka och kolla in selånger.

Kommentarer
Postat av: Acca

hej och välkommen hem! vi har saknat er!! synd att de vart dåligt väder här oxå då ni kom hem! och varför måsta lyssna på trav på semestern...?men skönt att komma iväg och göra nått med lillan!! oj snart blir hon 1 år och snart åker du på tjejmilen!! skoj för dej!!kommer nog gå galant för andreas med henne tror jag, får säkert massa hjälp av mammavi har iaf. kommit in på babysim nu...köpte du badbyxor av henne eller på barnens hus själv? äre nå särskillt man behöver ha med som underlättar som många handdukar eller så? nu har vi bytt barnstol i bilen vi med...kan ha babyskyddet om vi vill då de inte är riktigt för litet än men snart så...så de var lika bra att byta nu så han hinner vänja sig innan de blir mer kläder som ska på osv. måste ses snart!kram kram

2009-08-16 @ 10:57:50
URL: http://acccca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0